Välkommen

Välkommen till www.brfornentimra.se.

 

 

Länkar

Snickeriet

På Kungsvägen 115 i skyddsrummen finns en snickerilokal.

En snickarklubb finns i föreningen sedan 1996. Alla föreningsmedlemmar kan använda lokalerna, men för att få göra detta måste du ha genomgått grundkursen för handhavande av maskinparken.

I snickeriet finns kapsåg, bandsåg, rikt- och planhyvel, svarv, fräsmaskin, bandslipmaskin, pelarborrmaskin och handverktyg för utförande av finsnickerier typ möbler som bord och stolar, skåp, sängar mm efter intresse och behov.

Styrelse

Ordförande och Kassör: Tore Dahlin, 070-610 59 25.

Sekreterare: Bengt Bergman, 070-509 47 53.

Ansvarig för lokaler och maskiner: Ivar Vesterlund, 070-350 34 87.

Kontaktman: Ivar Vesterlund, 070-350 34 87

Mötesprotokoll: Mötesprotokoll hittar du genom att klicka här.


Information från snickeriets styrelse.

Hej! Vi har redan kommit en bit in i 2021 och räkningarna dimper ner hos kassören. Ett normalt år brukar vi ha årsmöte i februari men i fjol hindrades vi av pandemin och den fortsätter med allt strängare regler. Därför vädjar vi till alla medlemmar att betala in avgiften för 2020 ( ni som släpar efter) och redan nu kan ni betala in avgiften för 2021 Det går bra att swisha till Tore Dahlin på tel 070 610 59 25    100 kr/ år .

Vi har i styrelsen talat om att vi måste få bättre ordning i virkesförrådet. Idag står det omärkt virke och skivor lutat mot väggen till höger. Det står även möbler rúnt om i lokalen. Vi ber er därför att själva sanera det som ni inte vill ha kvar senast 31 februari 2021.  Vi kommer att bli tvungna att plocka undan det som inte skall sparas. Det går ju inte ens att hålla rent i lokalen.
Det finns möjlighet att använda lokalen om vi för in närvaron på uppsatt lista och sanerar efter er. 
Med en önskan om bättre framtid så vi kan ha träffar och träffar med kaffe igen.
Hälsningar från styrelsen Tore Ivar och Bengt

 

 

-----------------------------------------------------------------------